onsdag den 21. marts 2012

Brevserien, nr4, kongebrev


BREV OM GREVINDEN til Ulla.
Kære Ulla, jeg ved ikke rigtig om hvor jeg går hen og får gjort noget ved det jeg har hørt om
her forleden. Men vil du ikke sige det faktisk er min pligt at sende det til et af ugebladene. Se og Hør giver faktisk tusind kr for det, men det er nu ikke for pengenes skyld. Men jeg er bare så rystet. Hvad siger du, jeg har skrevet så det er klart for dem:

Mor, mor, der er blod over det hele. Sådan lød ordene fra Prins Nikolai, da han og hans bror Felix løb hen til deres mor, efter de netop havde været skyld i, at en treårig piges finger næsten blev amputeret under et besøg på restauranten Custom House i København.
Stedet er for tiden et af Alexandra og Martins yndlingssteder, og den blodige scene udspillede sig under en ellers fredelig søndagsbrunch, hvor de to kongelige højheder åbenbart var lidt for voldsomme i deres ”leg” ved en elevator ved restaurantens forhal.
Og Alexandras reaktion? …Ja der var ingen  reaktion overhovedet ingen. Hun blev blot siddende og fortsatte sit måltid, mens den lille pige kom grædende ind i restaurantens spisesal med  sin voldsomt blødende finger.
Den dinglede løst fra hånden og måtte senere sys på hånden igen under en langvarig operation. Om hun har fået varige men kan der kun gisnes om…. Hun, Alex, var bare iskold som flere vidner udtalte til pressen, har jeg hørt. 


Efter jeg har læst artiklen, ovenstående, er jeg blevet i tvivl, om jeg skulle bringe den videre, for Prinsesse Alexandra er stadig den rigtige prinsesse for mig og mange andre. Det kan da godt være, hun nu har fået frataget krone og scepter, men Danmark kunne jo godt bruge hende, da Joachim ingen kone havde og var klar til det. Og hvem beskytter børnene og kongehuset, når det går lidt vildt for sig. Og begår vi ikke alle fejl engang imellem
Sidste: Nu er hendes forældre blevet tvunget ud af Schackenborg. Nu må det da stoppe.

Vi snakker snart sammen  med Frida
Ps. jeg sendte det alligevel før jeg fik hørt dit svar. De har ringet fra Se og Hør, og de bringer allerede i denne uge. YES.

Knuz   fra Lissy,
giv lige Jens Erik en krammer

2 kommentarer:

 1. Åh, de breve er ubetalelige! Kunne du ikke mærke dem med et tag, så de kan findes samlet her på bloggen?

  SvarSlet
 2. Dejligt med respons, tak for det. Brevene, hvoraf en del vil komme her, og en anden del vil komme på den digitale avis DENFRI, hvor jeg er netop fra næste uge er trådt ind som lyriker (jeg opfatter det bredere end som så),efter at Viggo Madsen længe har leveret poesi til avisen, og han syntes, jeg sku være efterfølger, og det mente avisen åbenbart var ok.
  Brevene er jo i titelfeltet benævnt med ordet BREV og så nr etellerandet og evt lidt påfyld yderligere. Og på bloggens opslagsside er der under blogejerbilledet et søgefelt, hvor man kan skrive fx brev, så sku de gerne dukke op. jeg prøver lige om lidt om ikke det stemmer. bedste hilsner til dig collagepoetica
  fra Knud Steffen.

  SvarSlet

  SvarSlet