fredag den 16. november 2012

Bue-KSN-blogos


-      Iskoldt


Her er noget iskoldt:

(tegning af noget iskoldt)

 
Det iskolde er

ikke en

 rigtig fælde,

 det er godt,

 

du styrter ikke ned i det

eller

 sidder helt fast med tungen

på det:

 

Du læser det,

 

det skubber også til dig,

 

I er på en glidebane;

 

iskoldt minder lidt

om et fix

 

iskoldt minder lidt om en

Jawbreaker

 

der er helt rød.

Bue P. Peitersen


bevægelse mellem verden og det afbillede, korrespondancen mellem de to, billedet af koen, der så ikke i IRL kan malkes, sigøjnerpigen malet på lærredet i 1:2 vil ikke slippe sin maling, men hun gør det jo. hun bebor din hjerne, hun er hoppet deovere og ind og er om mulig endnu mere kød.lad vær at sige mentalt, for det er ikke det. hun influerer, hun sparker under din hjelm...1.      


Mange tak for den kommentar, Knud. Det er sgu godt læst og set, og du har helt ret: Det mentale plan kan rende og hoppe lige for tiden. Nu vil jeg bruge din kommentar til at skrive et digt med Sigøjnertags.

.........................................................................
 

-      Sigøjnertags


Du har øjne

 

og en sweater

 

plus bukser,

 

det er nogle af de ting

jeg har set, du har,

 

du har ikke

 

en bil

 

eller solbriller,

 

det har jeg ikke set,

 

du er i det hele taget

 

vildt smuk.

 

 

 

1.     ikke for at gøre reklame for mig selv, det ligger mig fjernt...men Weekendavisens klip fra min blog i dag, er, ka jeg se, voldsomt sammenhængende med kommentaren, min, her, så jeg smækker lige delene sammen til en pølse velsagtens i morgen, til et samlet trut for at citere mit jagthorn (som i øvrigt er afbilledet på Birgittes Krogsbøls FBfødselsdagsside i dag).
Tak, Bue, vi er vvsfolk i blogosfæren.

2.      
bevægelse mellem verden og det afbillede, korrespondancen mellem de to, billedet af koen, der så ikke i IRL kan malkes, sigøjnerpigen malet på lærredet i 1:2 vil ikke slippe sin maling, men hun gør det jo. hun bebor din hjerne, hun er hoppet deovere og ind og er om mulig endnu mere kød.lad vær at sige mentalt, for det er ikke det. hun influerer, hun sparker under din hjelm...


Slet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar