fredag den 2. november 2012

Brev fra Kurt til Ib


Kære Ib, jeg sender lige det med i brevet….var du ikke ansat dernede i HVF i sin tid?

 

HÅNDVÆRKERE MED EGEN "HITSANG".

 

Kongsbæk: Hvordan får man et hold af elektrikere til at bruge en lørdag på at synge?

Det ved coach og meget mere Lone H. Antonsen fra Hoola Communications alt om. For sidste weekend havde hun sammen med tre andre inspirerende og musiske og musikalske talenter arrangeret sommerfest med overraskelser for virksomheden HVF-Installation (sat sammen af de tre elektrikerbrødre Hans, Villy og Frank) i Kongsbæk ved Køge.

All Stars. De 12 håndværkere og deres respektive partnere mødtes lørdag formiddag på Vulcana KonferenceCenter, hvor de blev præsenteret for et dagsprogram, der i bedste All Stars-stil skulle finde deres skjulte sangtalenter frem. Det blev til 4 timer tekstarbejde, stemmetræning, opvarmning, vejrtrækningsøvelser, og lidt snak om tobakkens skadelige virkninger samt solist- og korsang før indspilningen af deres helt egen cd med nummeret HVF-HVF efterklang, tryk på knap, var en helstøbt realitet.

Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, da Lone H Antonsen første gang præsenterede mig for ideen. Det var hjemme på mit kontor. Sang og musik er jo ikke det vi beskæftiger os mest med, men det blev en superdag, superdag og kanon og anderledes dag. Alle involverede sig, fortæller den ældste af brødrene og indehaver af V’et fra HVF, nemlig Villy. Villy P for at være lidt mere præcis, til avisen. 

Væk med hæmningerne.

Dagen bød på gode grin. Også faktisk mere end sidste år hvor vi også havde entreret med Hula Hop Kommunikation, som de hed dengang, vi prøvede deres latterprogram og lattercoach, og det var også sjovt, men det her var faktisk bedre. De fleste fandt hurtigt melodien. Og så lykkedes projektet og HVF HVF INstalla, som bliver navnet fremover fik sit eget mesterkor. Selv de største skeptikere fik efterhånden smidt hæmningerne og gav den fuld gas, da de skulle indspille cd'en, fortæller en glad arrangør og coach Lone Antonsen. Til sidst kunne der så slappes af med en lækker middag -og en enkel fællessang.

Og på spørgsmålet om ikke det er noget, der kalder på en gentagelse næste år, svarer Villy P, jow det vil vi. Skal det så være noget med at gå på gløder eller en fællesbustur. Ja, siger Villy F til Deres udsendte. Men nok helst en plade mere til etteren.  

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar