mandag den 17. juni 2019

.dreaming. Bloggermand deltager med tekst om UTOPI

Tag med til Ejerslev, hvor vi sammen vil folde drømmenes faner ud!

Ejerslev Dreaming er en ny musik- og kunstfestival, som finder sted i de magiske omgivelser omkring Ejerslev Havn på det nordlige Mors.

Med festivalen vil vi invitere nye og gamle venner til at tage en tur væk fra hverdagen og ud på den smukke ø i Limfjorden, hvor nye oplevelser venter. Vi skal bl.a. til koncerter i den lokale landsbykirke, lytte til litterære oplæsninger, nyde solnedgangen fra molerskrænterne omkring lagunen, spise fællesmiddag og feste på havnen til den lyse morgen.

Vi vil løbende løfte sløret for programmet, men ambitionen er at blande forskellige udtryk og genrer i fælles æstetiske oplevelser, der sætter fantasien fri. Forvent et lille, men nøje kurateret program, hvor ikke to ting er ens.

FREDAG
Ankomst til Ejerslev Havn om eftermiddagen, hvor der vil være velkomst og mulighed for at slå lejr, nyde en drink, se solnedgang og mødes ved bålet.

LØRDAG
Fuldt program med musik, litteratursalon, filmvisning, naturvandring og oplevelser i lokalområdet. Fællesspisning og fest i partyteltet om aftenen.

SØNDAG
Fælles morgenmad og afsked.

EJERSLEV HAVN
- er en lille perle på det nordlige Mors. Ved siden af havnen bugter sig en grønblå lagune omgivet af de karakteristiske molerskrænter, hvor man kan finde fossiler fra fjerne tider. Det er i dette smørhul, at vi skal bo. Den gamle naturhavn er restaureret af en lokal forening, som er så rare at hjælpe os med praktikken omkring festivalen, så vi kan sove på deres hyggelige campingplads og bruge havnens faciliteter.

BILLETTER
Vi har plads til ca. 150 gæster, og billetterne kan købes via dette link: www.tikkio.com/tickets/9196-ejerslev-dreaming

TRANSPORT
Bor du i København? Så er Mors et stykke væk ja, men hvis man lige finder et par gode podcasts og pakker lidt proviant, så er turen ganske hyggelig. Du kan tage bussen til Nykøbing eller arrangere samkørsel. Mere info om transportmuligheder følger – vi skal nok sørge for en god måde at fragte jer ud til havnen på, når I ankommer til øen.

VÆR MED!
Har du en god idé, eller vil du være med til at skabe en helt ny festival sammen med os, så tøv ikke med at kontakte os.

HVEM ER VI?
Vi er en flok gode venner (Laura, Drude, Nina, Liva, Esben, Signe og Ninna) med forankring i både København, Aarhus og på Mors. Vi elsker musik, kunst, natur og mennesker, og vi ønsker at skabe en helt særlig oplevelse sammen med jer. Det er første gang, vi afholder Ejerslev Dreaming, så det er både et eksperiment og en kreativ legeplads, men vi gør alt, hvad vi kan, for at det bliver uforglemmeligt for os allesammen!

FØLG MED
Via vores facebookside eller eventet her, hvor vi løbende vil poste mere info.

1 kommentar:

 1. Hej,
  Jeg er fru Nicole, jeg leder efter et lån i flere måneder. Jeg har været et offer for svig fire gange. Jeg havde gæld og regninger til at betale. Jeg troede, det var slutningen for mig, der var ingen udvej ...
  Men heldigvis har jeg set vidnesbyrd fra mange mennesker om fru Maria Sanchez. Sådan kontaktede jeg for at få et lån til at tilbagebetale gæld og gennemføre mit projekt. Det er med fru Maria Sanchez, at livet smiler til mig igen. Hun er en meget overgivende kvinde. Vær opmærksom på långivere, der kommer fra Afrika, fordi der virkelig er private långivere i Frankrig.
  Hvis du har brug for finansiering, et kontantlån eller ethvert projekt til implementering af dette MARIA vil hjælpe dig med at nå dette mål og give dig økonomisk støtte ...
  Held og lykke
  Kontakt: e-mail: mariaverasanchez108@gmail.com eller
  WhatsApp: 33 7 56 84 99 72

  SvarSlet