søndag den 13. oktober 2013

Kaptajnsnote 87a


 


...ind fra højre kommer Ilselil i sygeplejeuniform, uha, og at hun normalt er øverst i rangordenen og med eget alterbord er klart, men nu tager vi det lige helt roligt, for nok er Ilselil ikke Ulvehunden Ilse,  men det lugter derhenad.  Og i næste punktum lukker Vægtermand luft ud af Ilsekind..ja han tager englebarnet til sit hjerte, gør han, men nervøs er han stadig og slipper den varme bolle. Riflen er ikke købt til dette, men til tag-selv-banken. Og han plejer selv at have skiltet med hvor der står: Banken lukket pga røveri. Men det var jo slet ikke det han ville. Han ville tækkes den lille hovedkassekasserer i sit glasbur, nå ok hendes. Han har allerede linned på buks og livrem. Men tager sig i det. For hovedet summer af kejtede bier og planer og lidt evigheden. Slap af. og Slap off Jeg er mere kvajet opdraget end jeg er bondefødt, ku der ha stået på røveriskiltet som et ps.
Han fortsætter: En grå Ferguson fyldte min brille helt ud frem til puberteten, men jeg skrabede brillen, jeg Kupmand, og frem af flormelissen trådte en hyp hyp af pigen på forreste bord, og tankerne samlede sig i en syndflod af erogene zoner, dyrisk, men man kan for fanden tøjle lortet. Nej det ka man ikke. Jo det kan man godt. Næ.  Og så er det jo der er gutbaj til penetrering og pigen kan blive fed og med forklæde for det hører til 14 tønders og opefter gård.
 Og så til sidst kører de en stol og et fjernsyn ind på scenen, hvor vor hjemmelsmand holdes kunstigt i koma. Nej det er unødvendigt, han ka selv. Så rejser han sig, strækker armene ud og ved at han ka flyve, hvis det er det. Det er det ikke, Men er altid klar, hvis det kommer så vidt.   

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar