søndag den 23. januar 2011

Begrebet IRONIE og Meta henvisning til Facebook og Bukdahls blog

Jes Stein skriver om Beckwerket på sin statuslinje på Facebook i går:

Den "døde" mands selviscenesættelse fortsætter i pseudo-retssag som skal forlænge happeningen, get a life Nielsen!

Og så følger en række replikker omkring og pseudonymet (må man gå udfra) herunder:
 
Kaj Erik Krantz Identitetsudformninger impliceret kunstnerisk er ikke helt som at hækle vanter til søfolk. I installationernes verden, hvoran lige definitorisk afgrænse...er det når det ud fra gammel metodik er for meget? I do not think so. I selve radikaliseringen ligger motoren (også).
for 21 timer siden ·
.....................................................................................................................................
Og så på vejen dertil en kobling til Blogdahls tale om metakommentarer-aktualiseret af Lone Aburas META-bog, men Lars B begynder med et klip fra sit Dickens-speciale og går så videre med udfoldning omkring Meta og Ironi.
(i løbet af den næste måned kommer der i øvrigt på det digitale Tidsskrift Morgenrøde et essay af Ejler Nyhavn og undertegnede  om det ironiske, hvor pseudonymer naturligt også berøres.)  
Blogs selviscenesættende karakter og Fb's ditto og alle sociale relationers selviscenesættelser har muligvis ikke noget at lade hinanden høre. Tit slår det denne blogger her, at selv vi folk der optræder i eget navn er lige så maskerede som var iklædt pseudonym. Sådan har jeg det personligt med Facebook. Det er med at fægte med åben pande ligger ikke nødvendigvis i navnenes autencitet.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar