fredag den 23. oktober 2020

Note om Hvekorn (L. Bukdahl.

 

Martin Glaz Serup i Standart om Knud Steffen Nielsens bidrag til Hvedekorn 4, 2019:
Knud Steffen Nielsens (i Hvedekorn siden 1982) grimme, underlige, ubehagelige, halvrodede digte er dem jeg har tænkt mest på de sidste dage, siden jeg læste nummeret. De er vilde. Det er sygdomsdigte, kemodigte, der vokser i styrke i den suite de indgår og skal læses i mere end som enkeltdigte. Nielsen skifter stil og typografiog metode, han skriver derudaf, det ser forbumlet og desperat ud og hvordan skulle det ellers være, på vej mod døden, så modvilligt, uhelbredeligt, ubønhørligt og heftigt. Hør fx en af teksterne fra suiten: Vi, hustruen og mig sidder i venteværelset, og så kommer der endelig en sygeplejerske og siger: Kom med. Hun fører os så hen til det ventende, kliniske rum, hvor jeg aner en ældre læge. Vi bliver først stående i døråbningen afventende et eller andet signal. Men manden, der har bedt om at få os hidkaldt, bliver siddende og glor ind i sin skærm. jeg/ vi venter lidt i døråbningen, så går jeg ind i det tavse rum. Han siger intet, bliver siddende og glor på skærm. Så sætter jeg og vi os ned uopfordret, og endelig vender han sig og det uden at præsentere sig eller byde hjertens velkommen.
Og siden skulle det blive værre.
Jonas Okholm Jensen, Louise Juhl Dalsgaard og 11 andre
1 kommentar
2 delinger
Synes godt om
Kommenter
Del

Kommentarer

1 kommentar:

 1. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller Send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

  Vi er et omfattende finansielt servicefirma, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
  * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsespriser
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online applikation.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte afgifter

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

  SvarSlet