torsdag den 25. maj 2017

FLOR DE LIS

Un behalf of my brother
Knud Nielsen har opdateret beskrivelsen.

Flor de Lis. Booking tlf. 53 62 01 57
Sensuel musik fra Brasilien. Bossa nova, samba og popular.
Lyt til vores indspilninger! Vi spiller til alle typer arrangementer. Kulturelle arrangementer (receptioner, jubilæum) og private begivenheder. Flor de Lis er i sin grundform en trio bestående af Lars de Lamotte sang, guitar, Walter Steffen Nielsen fløjte, mundharmonika og Anders Nordentoft klaver. Trioen kan udvides med bas og trommer. Vi spiller kompositioner af Antonio Carlos Jobim, Ivan Lins og Djavan plus egne kompositioner. Vi har spillet sammen i et band, der hed Zambassa for mange år siden. Zambassa udgav to lp'er Mørkristet og Forandring.
Lars De Lamotte: Sanger, guitarist og komponist.
Uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har spillet bossa nova og brasiliansk musik siden 16-års alderen. Udgav en LP i 80érne sammen med Zambassa og 3 Cd’er under kunstnernavnet, Nelson De Lamotte, hvoraf den sidste blev tildelt Danmarks Radios P3 Global Beat Pris i 2001. Har bl.a. medvirket i forestillingen ”Evita” sammen med Sanne Salomonsen 2001. Har spillet med brasilianere som Ivan Bastos, Joselly Regina og Nailor Proveta.
Walter Steffen Nielsen var med på Zambassas to lp'er Mørkristet og Forandring, og har udgivet cd'en Noche de Sal med Sambasal. Sidstnævnte cd kan høres på Youtube og Spotify bl.a. WSN har spillet latin siden 1975.
Anders Nordentoft har været med på Zambassas lp'er Mørkristet og Forandring. Han er uddannet i violin og komposition fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar