lørdag den 24. september 2016

testen, jeg helst vil tabevil så gerne lige tabe den danskhedsopfattelse, Martin til himlene rækker endikke my grimming teeth, so help me. har smidt my coloured tv... ud gennem vinduet,klarer det ikke mere.


 hvis I fx så forkert ved ansigtsgenkendelse og troede jeg var hende eller ham, der snakker hvid slask og spytter spyttemandsk på mine/egne vegne, så er jeg først på vej udover vejbroen, og så er det migselv, der har udløst det..

3 kommentarer:

 1. Velkommen! Vi er placeret her i Tyskland
  Vi er en privat penge långiver, legitim og akkrediteret, certificeret og garanteret. Vi låne penge til folk, der har brug for finansiel bistand.


  Formularen låneansøgning

  1. Fulde navn ...................
  2. Kontakt Adresse .............
  3. Telefonnummer ............
  4. Position ..................
  5. behov Beløbet ...............
  6. Lån varighed grænse .........
  7. Land .....................
  8. stat .......................
  9. Post / Code ....................
  10.Sex ........................
  11.Monthly indkomst ..............  Ingen social sikring og ingen kredit kontrol, som kræves, 100% garanti. Ansøgere vil få dit lån på meget lav rente på 3%. Skriv til os nu, at vi kan sende dig lånebetingelserne.

  Send kun gennem ::: elizabethmorganhelpss@gmail.com

  SvarSlet
 2. God dag alle.

  Er her for at dele mit vidnesbyrd, hvad en god betroet dame gjorde for mig. Jeg hedder Cristina Mihaela am fra Danmark, og jeg er en mor til 4 børn og jeg mistede min mand sidste år 8. november og ting hvor meget svært for mig og mine børn, så da jeg var online for at søge et lån, og jeg faldt i hænderne på fidus, jeg var fupnummer over $ 17.000,00 dollars, min mandlige adgang, hvor vi blev taget væk fra os af hans brødre, alt mit håb var tabt, og jeg og mine børn sovede i gaden indtil en trofast dag, da jeg mødte denne ven af min der introducerede mig til dette ærlige selskab, der hjalp mig med at få et lån i de næste 24 timer uden nogen Daley, vil jeg for altid være taknemmelig for MRS SUSAN JAMES LOAN COMPANY. Du kan kontakte hende igennem Whats-app Number:+1(587)206-1157 eller via virksomheden email:(susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com) hun vidste ikke, at jeg gjorde det for hende, men jeg skal bare gøre det, fordi mange mennesker er derude, der har brug for et lån. Du kan også kontakte virksomheden Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

  SvarSlet
 3. Vi gir lån til privatpersoner og bedrifter. Vi er interessert i finansiering av store volumprosjekter og gir lån uten forskuddsgebyr. Renten vil være 2 % årlig. Nedbetalingstiden er 1-25 år pluss 6 måneders avdragsfrihet.

  Vi tilbyr:-
  *Prosjektfinans
  *Bedriftslån
  *Personlige lån

  Send oss ​​en e-post via: agenthinson@gmail.com

  SvarSlet