lørdag den 24. september 2016

testen, jeg helst vil tabevil så gerne lige tabe den danskhedsopfattelse, Martin til himlene rækker endikke my grimming teeth, so help me. har smidt my coloured tv... ud gennem vinduet,klarer det ikke mere.


 hvis I fx så forkert ved ansigtsgenkendelse og troede jeg var hende eller ham, der snakker hvid slask og spytter spyttemandsk på mine/egne vegne, så er jeg først på vej udover vejbroen, og så er det migselv, der har udløst det..

2 kommentarer:

 1. Velkommen! Vi er placeret her i Tyskland
  Vi er en privat penge långiver, legitim og akkrediteret, certificeret og garanteret. Vi låne penge til folk, der har brug for finansiel bistand.


  Formularen låneansøgning

  1. Fulde navn ...................
  2. Kontakt Adresse .............
  3. Telefonnummer ............
  4. Position ..................
  5. behov Beløbet ...............
  6. Lån varighed grænse .........
  7. Land .....................
  8. stat .......................
  9. Post / Code ....................
  10.Sex ........................
  11.Monthly indkomst ..............  Ingen social sikring og ingen kredit kontrol, som kræves, 100% garanti. Ansøgere vil få dit lån på meget lav rente på 3%. Skriv til os nu, at vi kan sende dig lånebetingelserne.

  Send kun gennem ::: elizabethmorganhelpss@gmail.com

  SvarSlet
 2. Vi gir lån til privatpersoner og bedrifter. Vi er interessert i finansiering av store volumprosjekter og gir lån uten forskuddsgebyr. Renten vil være 2 % årlig. Nedbetalingstiden er 1-25 år pluss 6 måneders avdragsfrihet.

  Vi tilbyr:-
  *Prosjektfinans
  *Bedriftslån
  *Personlige lån

  Send oss ​​en e-post via: agenthinson@gmail.com

  SvarSlet