søndag den 10. juli 2016

Hjælp til selvhjælp
ew line-up med skåle af kvarts.
Vibrationsbelastninger forelå. Og stimuleres af alvaro robles.
* Sumergid@S i badevandet, ved en pool eller et boblebad, modtog vi en massage af vibrationsbelastninger sonoterapia; forelå. Uforglemmelig oplevelse, at rapporter flere fordele.
Du vil mærke forskellen i energi healing mellem vibrapirámides og skåle af kvarts, pyramiderne er forbindelsen til den hellige sind, at primære struktur geometrien af universet, mandlige bevidsthed elektrificerende og trancedant af sindet diamantina. Og den balance er de skåle, at åben bevidsthed af den feminine, af livmoderen universelle og skaberen af den fysiske liv.
Lyden af skåle af kvarts udsender og inducerer en model af alpha bølge, som er den samme som udsender hjernen i staterne og dyb meditative ro, gøre badeværelset en tur til indenrigsministeriet, for krop, sind og sjæl, og tager os Til dybet af bevidsthed, som gør, at nogle gange er det muligt at løse problemer, få svar, at træffe beslutninger....
Der giver os mulighed for at modtage healing vibrationer gennem vandet, balance på energi-organer, vibration handler for kolonne som et køretøj af resonans og udvider gennem nervesystemet til alle vores celler og organer, øge vores livskraft. Den vibration har evnen til at opløse og heale på forskellige niveauer, f. eks. i blokke af den fysiske krop som muskel contractures, pauser og andre knogleproblemer.
Det er ikke tilfældigt, at den sundeste vand har en stærk crystal geometrisk struktur, der er i stand til at fange, bærer og overfører den energi, uanset hvor jeg flow. Krystallerne har en masse styrke, har været brugt i årtusinder til at drage de energier af den usynlige verdener for at heale og energetizar til folk og de miljøer.
Vandet ser ud til at være nøglen til mr-scanning, den kanal, hvorigennem alle levende ting er i stand til at kommunikere med de andre.
Vandet holder og overførslen af oplysninger parameterindstilling: er den mægler af vibrationsbelastninger energier af miljøet.
Loven af badning kan styrke vores forfatning, stimulerer de metabolisme til bekæmpelse af virkningerne af forurening. Bade og lyttede til lyden af krystal skåle af kvarts, er en måde at komme ind i direkte kontakt med den vital energi af vand, som vi er.
Vibrationer acariciantes.... Vandet er en effektiv senderen af lyde.
Vores kroppe kan opfange mange frekvenser, som vores ører ikke registrere, fordi den høje indhold af vand i væv af vores kroppe modtager og forstærker lyder / vibrationer, at vi ikke kan høre.
Som vandet og kvarts er de betyder for opbevaring og transport mere effektivt for vibrationerne helingen med kvartskrystal skåle, du kan være endnu mere effektiv, når begge elementer.
At generere en komplet stimulation af vores indre harmoni.
Www.facebook.com/vibraPiramidesCantarinas alvaro robles 618 155 896 med whatsapp.  Alvacristalcuarzo.wix.com/laespiraldelsilencio
Alvacristalcuarzo@Yahoo.Es

Ingen kommentarer:

Send en kommentar