mandag den 28. maj 2012

Politikenserie om ORD fra i lørdags 26.majfra Politikenserien (redaktion Malene Ravn)  om ORD....her lidt bortklip pga pladsmangel:
........
Aftenflade forveksles undertiden med virkelighed.

 (Sommetider opstår der endda et ønske om at udskifte f.eks. det blå hold i den fortløbende serie med et nyt, fx rødt, selvom plottet ikke ændres, og scenografien er den samme, replikkernes indhold grundlæggende de samme, langt-væk- krigen den samme, samme dramaturgi.  Kun rollelisten har fået ny besætning). 

Har du et sigte med dine ord, noget du gerne vil opnå?

Nysgerrighed og forundring driver en fremad, selv hindringer kan blive interessante og skifte så meget karakter, at man på det nærmeste drives mod nye. Udadrettet tør jeg næsten ikke tro på sådan værdimæssige ændringer og effekter af ens egne ord. 

Bliver du nogensinde overrasket over andres reaktioner på dine ord? (hvornår) Konstant. 


Du er også billedkunstner. Hvad kan ordene, som ikke kan males? 

Det interesserer mig at læse om ballet, at læse om film, om musik, om billeder. Hvordan det bliver grebet an at skulle overføre fx synsindtryk til avisanmeldelsestekst.

Men der er for mig ingen forbindelse de forskellige medier imellem. Det er vidt forskellige tilgange og operationer.

Hvilke ord arbejder du med for tiden? (hvad skriver du på, hvis du arbejder på noget)

Arbejder  tematisk med civilisation, hvor skrøbelig en størrelse det er. Ellers skriver jeg pt på en bestilt artikel om litteratur og etik, (er der et særligt ombud for forfattere til at tage et fx samfundsmæssigt ansvar).
Ingen kommentarer:

Send en kommentar