fredag den 8. juni 2012

BREV 48, Klummen i Korsørposten, replik
KOMMENTAR til klummen bragt i Korsørposten i sidste uge, torsdagKære Andrea, kære klummeforfatter

 jeg læser tit og ofte dine klummer, og nu kommenterer jeg lige på en af de sidste du har gjort. Welldone.

 Den sidste om mødrene, der er ude at støtte deres børn i kampen mod politiet og om soldater, der gerne vil være soldater, når bare de ikke skal i krig.

 Og at der så er mødre, der ringer til universitetet og siger, at deres store "børn" har for mange lektier for. 
Positivt selvfølgelig at folk ikke vil i krig, kun vil deltage, hvis det er for sjov og med for-sjov-geværer. Og mødrene ringer til obersten og siger, at deres store sønner ikke må komme på langfart mod rigtige fjender, der skyder tilbage.

 Men skal mødrene tage ansvaret sådan livslangt for deres sønner og døtre, til de engang sætter træskoene, er vel et spørgsmål. Det hele bliver lige tosset nok. Voksen er åbenbart bare noget vi leger. Og ansvar er en by i Rusland. Og hvem skal så ligesom tage sig af livets alvor, når mor ikke lige er der.

 Og så skal mor måske vel heller ikke sådan ligeud sige til sin to meter store knægt, at politiet, det er dem I ved dem vi skal ramme med de her tunge firkanter, vi kalder brosten, og vi skal nok hjælpe jer med at samle sten sammen.(Jeg har lagt mærke til at tv har et masse spil og quizzer og voksne, godt og vel, der skal rende rundt på alle fire og sige mæh og den slags.) 
Kurt Felding


Ingen kommentarer:

Send en kommentar