tirsdag den 13. december 2011

Lørdag. Julearrangement m digtere

  • Tidspunkt
   lørdag
  • Tid
   12:00 til 17:00
 • Sted
  Institut for (X), Godsbanen, Skovgårdsgade 3, 8000 Aarhus C
 • Beskrivelse
  Geiger og Litteraturen på Scenen gentager sidste års succes med et julearrangement med koncerter, oplæsninger, julemarked og -hygge.

  Dagen byder på oplæsninger fra forfatterne Viggo Madsen og Knud Steffen Nielsen samt koncerter med AK Hansn samt Jesper Elving & Anders Monrad.

  Foruden musik og oplæsninger fra scenen er der mulighed for at købe julegaven til mor, søster eller bedste ven fra byens mindre pladeselskaber og forlag, bl.a. Geiger Records, LJUD, Dada-invest, Asterisk, After Hand m.fl. Der sælges bl.a. juletræer, lp'er, cd'er, bøger, badges, t-shirts, æbleskiver, gløgg og meget andet.

  Kom glad og kom i julestemning. Vi glæder os til at se jer alle!


  TID: LØRDAG DEN 17/12 KL. 12.00-17.00.
  STED: Institut for (X), Godsbanen, Skovgårdsgade 3, 8000 Aarhus C
  Der er fri entré.

  NB! Vi tager ikke Dankort, så husk kontanter!


  VIGGO MADSEN
  Viggo Madsen debuterede som med romanen Brandmand på to hjul på forlaget Arena i 1966. Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og børnebøger. D. 17. december udgiver han en pamflet på After Hand under titlen Litterær analyse – en Borges-idyl, og i starten af 2012 udgiver han i samarbejde med musikeren Basiru Suso albummet "En flodhest går om hjørnet" i Geiger Records' Lyd+Litteratur-serie.

  JESPER ELVING & ANDERS MONRAD
  Samarbejdsprojektet mellem komponisten Anders Monrad og digteren Jesper Elving er baseret på det uforudsigelige i live-situationen, det simple set up og den åbne improvisation. Denne tilgang til den fælles performance har også været gældende ved indspilningen af pladen temson, som snart udkommer på After Hand Records.

  AK HANSN
  Andreas Hansn burde ikke være en fremmed herre for de fleste, der har fulgt det aarhusianske musikmiljø siden 90'erne. Med en fortid i Vildensky fandt han senere en ny vej med sit band Singvogel og i eget navn inviterer han også ind i sit for nogle velkendte, fordrejede og dystre århusianske forstadsunivers. Hansn har et album på vej i eget navn og er som en del af Peter Laugesen & Singvogel aktuel med albummet "Den her planet glemmer vi aldrig" (Geiger Records).

  KNUD STEFFEN NIELSEN
  Knud Steffen Nielsen er billedkunstner og digter. Debuterede i 1980 med mappen Indskrift på After Hand og har senest udgivet digtsamlingen Ordinér nye kroppe samme sted. Det er blevet til mere end 10 bøger siden debuten og for tiden kan man følge Nielsen på hans egensindige blog.: http://knudsteffen.blogspot.com/


  PROGRAMTIDER OFFENTLIGGØRES SNAREST.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar