torsdag den 28. april 2011

klip og endnu et klip fra Facebooksiden. BECKWERKSAG på vej.

...i øvrigt er denne min Facebookside blevet meta-fordoblet på BLOGGEN http://emignoergaard.blogspot.com/ --uden at indhente tilladelser fra Væg-og blogejer Nielsen plus alle andre. Det bliver en Beckwerk-Skade-Rasmussen om igen. Penge eller lig på bordet.


FODNOTE: Mit mest overtrætte og regredierede forsnottede alter ego er Kaj Erik Krantz. Ansvarsløs og grænsesøgende. Og dørsøgende.

6 kommentarer:

 1. jamen knud. det er jo fordi vi elsker dig noget så aldeles nådesløst. og din klon kaj måske endnu mere aldeles. men du kommer bare an hvis der er noget. min far er faktisk jurist, siger jeg lige. nåmen kærlighilsen emignoergaard corp.

  SvarSlet
 2. springer helst by- og landsret over, og direkte i højeste-. Vi ses mine herrer
  KS

  SvarSlet
 3. Hey Knu, det er iogforsigskræmmende så meget Knu der er i ham Kaj Erik Krantzenlos, oder dürfen/darfen/warfen wir sagen zu viele grenzen, vielleicht.

  SvarSlet
 4. Blandt mine mageløse bekendte findes folk med vægt og herlighedsværdi, og i øjeblikket fører -i den førerløse sulky- Vægteren, den så-langt-ude-godmodige-og langt-inde-hjerteknibske-morbide, til-det-skræmmende-godhjertede eksempel på noget smukt snigende opretstående, så springsk og uvederkvægende som en forårsdag i og som et styrt på Roubais's brosten.

  SvarSlet