tirsdag den 19. november 2013

En Kaptajnsnote og en egen

-----------------------------------------------------------------------------------Kaptajnens noter
note 187
 
Mht numerologi, og
mht Ludvig, så hedder han Jens. Vera hedder stadig Vera, men Arne kalder hende Pylle. Pylle, den anden, vil nu gerne kaldes Tut. Men det hed Ludvigs svigermor indtil i fredags. Nu er navnet Else Molly; hendes gamle kælenavn Jyttetøsen er hermed opsagt, siger Arne, kaldet Bjarne. Kendt dengang som Bonecrusher (se ringsideplakaten 7.4)
 

 
 
 
 
 
 
 
                                                                            *
 
 
 
 
 
 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fra i går slået op på min Facebookside:
Morten Modsat slog indhold op på  Knud Steffen Nielsens væg
 
Dygtige Knud indtager sin levertran foran resten af drengene fra Vejrum Lilleskole?

 
Billede: Dygtige Knud indtager sin levertran foran resten af drengene fra Vejrum Lilleskole?

 
  • Knud Steffen Nielsen Det hørte godt nok til i barndommen, det der. Moderen med den varme havregrød, jeg aldrig blev dus med og så den vamle ske med levertran. Ja, hold dog op. At vokse op og blive det der voksen handlede først og fremmest om at blive fri for skeen. Skeen. Med resten ved jeg ikke om det med voksen. Voksenhed. Bortsetfra fraværet af leverstadsen. Men så da frihed, ja men den blev lukket af så meget andet. Tak, Morten for lige at minde om det, der ellers var lagt bag. Det er på den anden side komplementært: at blive mindet om noget grimt for at nyde det gode.
     
  •  
     

     
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar