fredag den 15. november 2019

lille novellette






Problemet er omkring definitionerne.  Så er han udelukket fra at være en papegøje, selvom trangen er der.  Ok og well, han er et drengebarn. Der er alt til faget hørende. Det skal gøres helt klart.

De ved overfladefænomenerne  flyveører, det kønsspecifikke. Stemmen der tager 13-14 år om at hoppe op og ned i halsrøret. Større behåring. Og vi taler ikke om et modefænomen. Er han ved at være på plads nu?  Navnet er Hans. Det er låst nu.

 Han skal gå i faderens fodspor og være urmager.  Faderen har bestemt sig for tre gange hver dag at fremsige en lyd som en gøg. Han elsker kukure. Og hvem gør ikke det?

 Og indimellem siger han : ”Jeg må advare mod firkantede ure, eftersom den lange viser hele tiden rammer imod kassen. Der er en grund til at ure er runde.”    Han river sig i enhver tilgængelig åbning, når talen går på digital tid. Sig ikke at nu er der gang i en voldsom digitalisering.  ”Å, en digital tid, en digital gøg.  Hvordan kukker den så?”  
Nå, men Hans, junior. Faderen hedder osse Hans.  Hvis han havde levet på den tid, heden blev opdyrket, så havde den stået på ravrør og salmebog.  Og urmagerbutik.  Men drengens udgave kan ikke klassificeres i så fast et mønster. 

Han stikker til søs. 

Og tiden er en anden i dag, som Astrid sagde, da hun var over med en stak Læsøposten.  Familien stammer ikke fra Læsø. Men de har flere gange lånt et sommerhus dér.

1 kommentar:

  1. HVORDAN JEG HAR MITT LÅN FRA DETTE STORE VIRKSOMHED

    Hej mine kære mennesker, jeg er Linda McDonald, der i øjeblikket bor i Austin Texas, USA. Jeg er enke i øjeblikket med tre børn, og jeg sad fast i en økonomisk situation i april 2018, og jeg var nødt til at refinansiere og betale mine regninger. Jeg forsøgte at søge lån fra forskellige lånefirmaer både private og erhvervsdrivende, men aldrig med succes, og de fleste banker afviste min kredit, vær ikke fuldt bytte for de herre, der kalder dem selvpengelåner, de er alle svindel, alt hvad de ønsker er din penge, og du hører godt ikke fra dem igen, de har gjort det mod mig to gange, før jeg mødte Mr. David Wilson. Den mest interessante del af det er, at mit lån blev overført til mig inden for 74 timer, så jeg vil råde dig til at kontakte Mr. David, hvis du er interesseret i at få lån, og du er sikker på, at du kan betale ham tilbage til tiden. Du kan kontakte ham via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Ingen kreditcheck, ingen cosigner med kun 2% rente og bedre tilbagebetalingsplaner og planlægge, hvis du skal kontakte et firma med henvisning til at sikre et lån uden sikkerhed, skal du kontakte Mr. David Wilson i dag for dit lån

    De tilbyder alle slags kategorier af lån de

    Kortfristet lån (5_10 år)
    Langsigtet lån (20_40)
    Lån i medierne (10_20)
    De tilbyder lån som
    Huslån ............., Forretningslån ........ Gældslån .......
    Studielån .........., forretningsstartlån
    Forretningslån ......., Virksomhedslån .............. osv
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Når det kommer til finanskrise og lån, så er David Wilson lånefinansielt stedet at gå. Bare fortæl ham, at jeg fru Linda McDonald henviser dig held og lykke ................... ....

    SvarSlet